Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor aduce bucurie copiilor din orasul Calan

Orasul Calan din judetul Hunedoara a depins aproape in totalitate de fosta platforma industriala. Oprirea combinatului siderugic a dus la mari probleme economico-sociale care s-au rasfrant asupra familiilor si, implicit, a copiilor. In acest context, evenimentul evanghelistic Cartea Cartilor organizat in oras a adus momente de bucurie.

Sunt foarte multi copii in comunitatea de aici, de multe ori prea singuri. Lucrez cu ei de multi ani si vad o nevoie de a implanta principiile de baza morale ale lui Dumnezeu pentru ca in multe familii lipsesc. A declarat Ana Gradisteanu, Asociatia misionara crestina „Viata in Isus Hristos” din Valcelele Bune.

A fost peste asteptari tot ceea ce s-a intamplat in seara asta. Am fost uimit cat de atenti au fost copiii si receptivi, pentru ca ei vin din toate clasele sociale. Mi-am dat seama ca ei chiar au fost miscati de ceea ce au vazut in episodul din Cartea Cartilor. A mentionat Emanuel Dendiu, Asociatia misionara crestina „Viata in Isus Hristos” din Valcelele Bune.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia misionara crestina „Viata in Isus Hristos” in parteneriat cu Alfa Omega TV.

Cand am auzit de proiectul acesta Cartea Cartiloram zis ca e bun. Mi-a fost putin teama pentru ca m-am gandit daca vor veni sau nu, dar pana la urma ne-am hotarat sa facem (n.r. evenimentul) deoarece este important pentru copii. Stiu ca ei stau foarte mult timp la televizor si pe telefoane unde se joaca jocuri foarte violente si asta se vede in viata lor, in tot ceea ce povestesc. Sunt povesti din care poti sa extragi invataturi bune, morale, care ii ajuta pe copii si pe parinti. A precizat Ana Gradisteanu, Asociatia misionara crestina „Viata in Isus Hristos” din Valcelele Bune.

Organizatorii au fost impresionati de faptul ca peste 200 de copii si parinti, din diverse medii sociale, au fost prezenti la aceasta activitate de vacanta.

Nu m-am asteptat sa vina asa de multi copii din Calan deoarece este o diferenta de clasa sociala, unii sunt foarte defavorizati, iar altii traiesc un pic mai bine si se vede in comunitate, si e destul de greu sa-i aduci impreuna. A subliniat Ana Gradisteanu, Asociatia misionara crestina „Viata in Isus Hristos” din Valcelele Bune.

Fiica mea, vizionand desenele dumneavoastra (n.r. Cartea Cartilor) a fost foarte impresionata si a spus ca vrea sa vina. Pentru ca imi iubesc fiica mk-am sacrificat si am venit cu ea la eveniment. A marturisit Camelia Gazini, Hunedoara.

Eu fiind in Belgia, ma simteam putin trista ca imi doream ca si nepotii mei sa fie aici. Si Dumnezeu asa a facut lucrurile ca i-am adus in Romania. A marturisit Rodica Cerchezan, Calan.

Episodul „Daniel in groapa cu lei” nu a fost ales la intamplare, lectia despre curaj si incredere in Dumnezeu fiind bine primita de copii.

Chiar daca am vazut sezonul 1, cu Daniel in groapa leilor, mi s-a parut foarte fain sa il vad aici. Daca noi credem ca trebuie sa ne rugam la Dumnezeu si trebuie sa facem un lucru bine, atunci sa-l facem. A spus Razvan, Calan.

Astazi am invatat ca trebuie sa ne rugam mai mult. A spus Keyla, Belgia.

Am invatat ca intotdeauna trebuie sa sar pentru copii care sunt mai mici si care sunt batjocoriti. A spus Debora, Hunedoara.

Mesajul crestin este promovat cu ajutorul desenelor animate Cartea Cartilor, atinge inima copiilor si le schimba viata chiar de la varste fragede.

Ei sunt mai mult cu telefoanele si se vorbeste putin despre Dumnezeu, dar eu cred ca un impact pentru ei, in orasul nostru, au fost aceste desene pentru a vedea si altceva, ca exista un Dumnezeu. Am fost foarte impresionata ca au venit foarte multi copii de aici din oras, din mai multe confesiuni. A aratat Rodica Cerchezan, Calan.

Am vazut in viata fetitei mele. Am fost foarte impresionata si foarte emotionata vazand ceea ce poate sa schimbe Dumnezeu in inima ei. I-a luat ca exmplu pe Cristi si Ioana si a pus in practica de zi cu zi. A aratat Camelia Gazini, Hunedoara.

De dragul copiilor unii parinti si-au amanat concediul pentru a fi prezenti la evenimentul de la Calan.

Astazi trebuia sa fie prima zi de vacanta. Ieri am auzit de eveniment si mi-a spus ca isi doreste sa mergem. Am spus: „Debora, avem pregatita vacanta si rezervarea la hotel!”. Fetita a zis sa ne rugam: „Stii, cand Dumnezeu pune in fata doua cai, una credincioasa si una din lume, eu simt ca Dumnezeu vrea sa o alegem pe cea credincioasa. Ramanem inca o zi si apoi plecam in vacanta.” A marturist Camelia Gazini, Hunedoara.

Serialul de desene animate Cartea Cartilor prezinta intamplari din vremuri biblice si are ca scop evanghelizarea copiilor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 737 - august 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.