Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor - lectii biblice pentru scoala duminicala - reportaj AOTV

Proiectul Cartea Cartilor este complex si are doua mari abordari. Una este de evanghelizare directa a copiilor, prin difuzare pe televiziuni a serialului de desene animate sau prin intermediul site-ului interactiv. Cealalta abordare este colaborarea cu bisericile locale.

Pe langa evanghelizarea directa, acest al doilea aspect, lucrarea cu bisericile locale, presupune in primul rand evenimente de evanghelizare pentru copii prin care noi, Alfa Omega, sustinem biserica locala in organizare. Al doilea aspect este partea de educare a copiilor prin aceasta programa pentru scoala duminicala Cartea Cartilor, care ii ajuta pe copii aproape pe parcursul unui an de zile sa invete sistematic principii din Biblie, sa invete despre Dumnezeu si despre Isus, intr-un mod interactiv, vizual si foarte atractiv. A declarat Sorin Petan, redactor web, Alfa Omega TV.

Pachetul pentru scoala duminicala Cartea Cartilor este un program de lectii biblice elementare pentru clasele 1-6, conceput pe module astfel incat bisericile sa il poata adapta la cerintele specifice, iar copiii sa fie expusi la Cuvantul lui Dumnezeu potrivit cu varsta lor.

Multa lume este familiara cu Cartea Cartilor pentru ca a vazut un episod sau a cumparat DVD-urile si a remarcat ca sunt predate lucruri din Biblie, ii invata pe copii despre Dumnezeu si anumite valori. Insa proiectul pentru scoala duminicala Cartea Cartilor este ceva cu mult mai mult, pentru ca nu este vorba despre un aspect singular, ci este un program foarte bine organizat, structurat, interactiv, foarte vizual si foarte prietenesc pentru copii, cu foarte multe activitati care ii ajuta sa-si sedimenteze anumite principii din Biblie, sa il cunoasca mai bine pe Dumnezeu si, in acelasi timp, sa se distreze. Ca adult am invatat lucruri noi in timp ce asamblam toate componentele, impreuna cu colegii mei, si chiar pentru copii mei imi doresc sa vada lucrurile acestea cand vor creste. A mentionat Sorin Petan, redactor web, Alfa Omega TV.

Exista 13 module care includ 40 de lectii structurate in jurul unei povesti biblice. Copiii participa la studiu in grupuri mari si mici, iar apoi discuta cu parintii. Prin acest proces, copiii aprofundeaza si memoreaza Scriptura, aplica ceea ce invata in viata lor de zi cu zi.

curricula 13manuale 1920

Programa pentru scoala duminicala Cartea Cartilor, lectii pentru 40 de saptamani, este in lucru si va fi gata zilele acestea. Este si in varianta tiparita si in varianta interactiva pe un stick. Practic, pana la sfarsitul lunii septembrie ar trebui sa fie disponibil pentru toata lumea. Tocmai de aceea vreau sa-i incurajez pe invatatorii de scoala duminicala sau pe cei care lucreaza cu copiii in diverse contexte, sa se uite pe site (https://alfaomega.tv/carteacartilor/scoaladuminicala) unde avem multe informatii, materiale si mostre pentru ca este deosebit si vedem cat de bine au raspuns copiii la Cartea Cartilor. A precizat Sorin Petan, redactor web, Alfa Omega TV.

Manualele cu lectii biblice au o grafica excelenta si ilustratiile sunt atractive pentru copii. Fiecare modul contine video-uri si teme de predare pentru trei lectii.

Cartea Cartilor este un proiect care se adreseaza in special copiilor, realizat de CBN si dezvoltat de Alfa Omega TV in Romania din 2016.

Mai multe informatii: https://alfaomega.tv/carteacartilor/scoaladuminicala

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 740. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.