Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor - Poemul Mantuirii - Biserica Betania Oradea - 1 iunie 2018

Clip inregistrat in cadrul evenimentului pentru copii organizat de Biserica Betania din Iradea in 1 iunie 2018, cu ocazia Zilei Copilului. Descarca negativul aici!

Versuri Descarca negativul aici!

Isus, pe cruce ai murit
Ai inviat, ne-ai mantuit!
Iarta-mi acum pacatul greu
Si vreau sa fii Tu Domnul meu!

Schimba-mi Tu viata mea
Si ajuta-ma a Te urma!
Schimba-mi Tu viata mea
Si ajuta-ma a Te urma!

Accesati site-ul pentru copii www.carteacartilor.tv . Este un loc sigur si distractiv in care copiii se pot juca GRATUIT. Acest site dedicat copiilor este plin de jocuri, concursuri si rebusuri! Puteti crea propriul personaj si intra in legatura cu alti copii care adora lectiile biblice si adevarurile spirituale.

Cumparati DVD-urile de aici: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.