Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Vrei să-L cunoști pe Dumnezeu? Prezentarea Evangheliei

Ai simțit vreodată că ești doar unul dintre milioanele de oameni de pe această planetă? Ei bine, poate că ești... dar asta nu înseamnă că nu ești special pentru Dumnezeu. Dumnezeu te-a creat să fii special și are un plan extraordinar pentru viața ta!

Dumnezeu ne-a creat ca toți să avem o relație cu El. Genul de relație în care poți vorbi cu El despre orice lucru care te apasă. Scopul este să-L cunoști pe Dumnezeu. Când Îl cunoști personal, e mai ușor să trăiești viața pe care El o dorește pentru tine.

Dumnezeu e perfect și locuiește în ceruri. Noi am fost despărțiți de El și nu pentru că El e în Cer și noi pe Pământ. Suntem despărțiți din cauza păcatului. Păcatul apare atunci când faci ceva rău sau când iei decizii greșite, decizii diferite de ceea ce ar dori Dumnezeu să faci.

Dumnezeu știa că singura modalitate de a ne reconecta cu El era să Îl trimită pe singurul Lui Fiu să ne mântuiască. Biblia spune: ,,Dumnezeu își arată dragostea lui față de noi prin faptul că pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi.”

Isus S-a născut în urmă cu 2000 de ani și a dus o viață fără păcat. A arătat multă dragoste, a vindecat bolnavii și a vorbit despre adevărul și înțelepciunea lui Dumnezeu multor oameni. Datorită vieții Lui curate, Isus a putut să repare relația noastră cu Dumnezeu. Isus ne-a iubit atât de mult, încât a murit pe cruce pentru păcatul nostru și a înviat a treia zi. Cea mai mare dovadă de dragoste a fost jertfa care a înlăturat distanța dintre tine și Dumnezeu.

Isus este calea spre viața veșnică alături de Dumnezeu. Dacă Îl accepți pe Isus ca Mântuitor, relația ta cu Dumnezeu începe de acum, de pe pământ.  Biblia spune că ,,dacă mărturisești cu gura ta  pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți , vei fi mântuit.”

Pentru a începe această relație cu Dumnezeu, trebuie să crezi în inima ta și să spui că Isus este Domnul vieții tale.  Ce părere ai? Nu-i foarte complicat, nu-i așa? Deciziile noastre greșite ne-au despărțit de Dumnezeu. Prin Isus, noi putem să avem din nou o relație cu Dumnezeu. Trebuie doar să ne pară rău pentru alegerile noastre greșite – de păcatul nostru -  și să recunoaștem că Isus este Mântuitorul nostru.  

Ai vrea să te reconectezi cu Dumnezeu și să îl rogi pe Isus să-Ți fie prieten chiar acum? Ca să începi o relație cu Dumnezeu, repetă această rugăciune după mine:

Doamne, recunosc că am făcut lucruri care sunt împotriva voii Tale. Vreau să am o relație cu Tine! Te rog să mă ierți pentru păcatele mele! Cred în inima mea că Isus a murit și a înviat din morți ca să-mi șteargă păcatul, și recunosc că Isus Hristos este Domnul și Mântuitorul meu!

Te rog să mă umpli cu Duhul Tău cel Sfânt ca să pot face ce îmi spui Tu!

Mulțumesc pentru că m-ai mântuit și că m-ai făcut copilul Tău! Te rog să îmi vorbești și ajută-mă să aud vocea Ta și să urmez calea pe care Tu vrei să merg. Aștept cu nerăbdare să petrec timp cu Tine aici pe pământ și acolo sus în cer! În numele lui Isus. Amin!


Dacă te-ai rugat această rugăciune, scrie-ne, vrem să ne rugăm pentru tine!

cc rugam 1024x490

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.