Vrei să-L cunoști pe Dumnezeu? Prezentarea Evangheliei

Vrei să-L cunoști pe Dumnezeu? Prezentarea Evangheliei

Cartea Cărților

Ai simțit vreodată că ești doar unul dintre milioanele de oameni de pe această planetă? Ei bine, poate că ești... dar asta nu înseamnă că nu ești special pentru Dumnezeu. Dumnezeu te-a creat să fii special și are un plan extraordinar pentru viața ta!

Dumnezeu ne-a creat ca toți să avem o relație cu El. Genul de relație în care poți vorbi cu El despre orice lucru care te apasă. Scopul este să-L cunoști pe Dumnezeu. Când Îl cunoști personal, e mai ușor să trăiești viața pe care El o dorește pentru tine.

Dumnezeu e perfect și locuiește în ceruri. Noi am fost despărțiți de El și nu pentru că El e în Cer și noi pe Pământ. Suntem despărțiți din cauza păcatului. Păcatul apare atunci când faci ceva rău sau când iei decizii greșite, decizii diferite de ceea ce ar dori Dumnezeu să faci.

Dumnezeu știa că singura modalitate de a ne reconecta cu El era să Îl trimită pe singurul Lui Fiu să ne mântuiască. Biblia spune: ,,Dumnezeu își arată dragostea lui față de noi prin faptul că pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi.”

Isus S-a născut în urmă cu 2000 de ani și a dus o viață fără păcat. A arătat multă dragoste, a vindecat bolnavii și a vorbit despre adevărul și înțelepciunea lui Dumnezeu multor oameni. Datorită vieții Lui curate, Isus a putut să repare relația noastră cu Dumnezeu. Isus ne-a iubit atât de mult, încât a murit pe cruce pentru păcatul nostru și a înviat a treia zi. Cea mai mare dovadă de dragoste a fost jertfa care a înlăturat distanța dintre tine și Dumnezeu.

Isus este calea spre viața veșnică alături de Dumnezeu. Dacă Îl accepți pe Isus ca Mântuitor, relația ta cu Dumnezeu începe de acum, de pe pământ.  Biblia spune că ,,dacă mărturisești cu gura ta  pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți , vei fi mântuit.”

Pentru a începe această relație cu Dumnezeu, trebuie să crezi în inima ta și să spui că Isus este Domnul vieții tale.  Ce părere ai? Nu-i foarte complicat, nu-i așa? Deciziile noastre greșite ne-au despărțit de Dumnezeu. Prin Isus, noi putem să avem din nou o relație cu Dumnezeu. Trebuie doar să ne pară rău pentru alegerile noastre greșite – de păcatul nostru -  și să recunoaștem că Isus este Mântuitorul nostru.  

Ai vrea să te reconectezi cu Dumnezeu și să îl rogi pe Isus să-Ți fie prieten chiar acum? Ca să începi o relație cu Dumnezeu, repetă această rugăciune după mine:

Doamne, recunosc că am făcut lucruri care sunt împotriva voii Tale. Vreau să am o relație cu Tine! Te rog să mă ierți pentru păcatele mele! Cred în inima mea că Isus a murit și a înviat din morți ca să-mi șteargă păcatul, și recunosc că Isus Hristos este Domnul și Mântuitorul meu!

Te rog să mă umpli cu Duhul Tău cel Sfânt ca să pot face ce îmi spui Tu!

Mulțumesc pentru că m-ai mântuit și că m-ai făcut copilul Tău! Te rog să îmi vorbești și ajută-mă să aud vocea Ta și să urmez calea pe care Tu vrei să merg. Aștept cu nerăbdare să petrec timp cu Tine aici pe pământ și acolo sus în cer! În numele lui Isus. Amin!


Dacă te-ai rugat această rugăciune, scrie-ne, vrem să ne rugăm pentru tine!

cc rugam 1024x490

2356 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.