Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Raport 2018 - Cartea Cărților

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare și ucenicizare pentru copiii de 4-12 ani. Mai jos câteva cifre și date legat de acest proiect, pentru anul 2018.

  • În medie, lunar, 16900 persoane vizitează site-ul evanghelistic carteacartilor.tv și 550 persoane se roagă rugăciunea de predare (18 persoane/zi). În total, peste 8000 de persoane au indicat că s-au rugat rugăciunea de predare pe site de la lansarea lui, în noiembrie 2016.
  • În 2018, am contribuit la organizarea a 10 evenimente Cartea Cărților cu biserici și misiuni locale. 100-200 copii au fost expuși mesajului Evangheliei la fiecare eveniment.
  • Pe canalul Alfa Omega TV, episoadele Cartea Cărților au audiență mare la intervalul de vârstă 4-11 ani, copiii fiind ~10% din audiența canalului Alfa Omega TV. În plus, alte 31 de posturi nereligioase partenere din țară au difuzat episoadele Cartea Cărților în 2018.
  • În septembrie 2018, am lansat și cel de-al treilea sezon Cartea Cărților, cu încă 13 episoade. Acum există în total 39 de episoade de 25 de minute care conduc copiii prin toată Biblia!
  • La 2-3 luni după lansarea programei pentru școli duminicale Cartea Cărților (septembrie 2018), 50 de biserici o folosesc deja.
  • În decembrie 2018 a fost lansată aplicația mobilă Cartea Cărților pentru telefoane/tablete. În ianuarie, era deja pe locul 2 în topul aplicațiilor pentru copii în AppStore România.


Ce spun oamenii despre proiectul Cartea Cărților în 2018 - 4min


Proiectul de evanghelizare/ucenicizare pentru copii Cartea Cărților în 2018 - Reportaj 25min


Privind înapoi la 2018, suntem mulțumitori lui Dumnezeu și partenerilor noștri pentru miile de inimi schimbate în anul care s-a încheiat. Mulțumim tuturor care au fost parte, alături de noi, la lucrarea de misiune prin media!

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.