Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Raport 2018 - Cartea Cărților

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare și ucenicizare pentru copiii de 4-12 ani. Mai jos câteva cifre și date legat de acest proiect, pentru anul 2018.

  • În medie, lunar, 16900 persoane vizitează site-ul evanghelistic carteacartilor.tv și 550 persoane se roagă rugăciunea de predare (18 persoane/zi). În total, peste 8000 de persoane au indicat că s-au rugat rugăciunea de predare pe site de la lansarea lui, în noiembrie 2016.
  • În 2018, am contribuit la organizarea a 10 evenimente Cartea Cărților cu biserici și misiuni locale. 100-200 copii au fost expuși mesajului Evangheliei la fiecare eveniment.
  • Pe canalul Alfa Omega TV, episoadele Cartea Cărților au audiență mare la intervalul de vârstă 4-11 ani, copiii fiind ~10% din audiența canalului Alfa Omega TV. În plus, alte 31 de posturi nereligioase partenere din țară au difuzat episoadele Cartea Cărților în 2018.
  • În septembrie 2018, am lansat și cel de-al treilea sezon Cartea Cărților, cu încă 13 episoade. Acum există în total 39 de episoade de 25 de minute care conduc copiii prin toată Biblia!
  • La 2-3 luni după lansarea programei pentru școli duminicale Cartea Cărților (septembrie 2018), 50 de biserici o folosesc deja.
  • În decembrie 2018 a fost lansată aplicația mobilă Cartea Cărților pentru telefoane/tablete. În ianuarie, era deja pe locul 2 în topul aplicațiilor pentru copii în AppStore România.


Ce spun oamenii despre proiectul Cartea Cărților în 2018 - 4min


Proiectul de evanghelizare/ucenicizare pentru copii Cartea Cărților în 2018 - Reportaj 25min


Privind înapoi la 2018, suntem mulțumitori lui Dumnezeu și partenerilor noștri pentru miile de inimi schimbate în anul care s-a încheiat. Mulțumim tuturor care au fost parte, alături de noi, la lucrarea de misiune prin media!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.