Documentarul Transformat - impacat cu genul oferit de Dumnezeu

Adaugat la :  28.09.2018

Alfa Omega TV a difuzat, in premiera, filmul documentar cu titlul „Transformat – impacat cu genul oferit de Dumnezeu”, care prezinta diverse forme ale identitatii de gen incadrate in termenul generic „transgender”. In limbaj modern termenul se refera la transsexuali, travestiti si drag queen.

Filmul „Transformat” vorbeste despre persoanele a caror identitate sau manifestari sunt in contradictie cu sexul genetic cu care s-au nascut. Ele intampina asemenea probleme din cauza respingerilor cu care s-au confruntat in copilarie sau a diverselor forme de abuz: fizic, verbal, sexual, ori din cauza unei traume traite in viata. Alteori este vorba despre tulburari de personalitate.

In ceea ce priveste schimbarea sexului prin interventie chirurgicala, in urma unui studiu realizat in 2011, in Suedia, dr. Jon Meyer, seful cercetarii a declarat ca operatia nu este un tratament potrivit pentru o tulburare psihica. El spunea ca acesti pacienti au probleme psihologice severe care nu dispar in urma operatiei.

Marturiile persoanelor care au trait o perioada ca transgenderi arata ca au gasit solutie in Cuvantul lui Dumnezeu.

Filmul documentar „Transformat – impacat cu genul oferit de Dumnezeu” poate fi vizionat si pe canalul de youtube.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 741 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.