Liderul unei bande din Florida are o noua misiune

Adaugat la :  18.12.2018

Viata in orasul Leisure din Florida a fost deosebit de grea pentru tanarul Rene Level Martinez.

Am crescut in lipsa unui tata, mama traia pe strazi si practica santería, o forma de vrajitorie. Cand eram mic, a sacrificat un animal pentru mine. Am inceput sa vad demoni care m-au bantuit toata viata. La varsta de 12 ani, intunecimea in care traia l-a indreptat catre criminalitate.

Level a inceput sa patrunda prin efractie in case, sa fure arme si sa se implice in atacuri armate din masina. In 1990 a infiintat o banda numita Latin Syndicate. Banda numara cam 300 de membri. Agentii federali au inceput sa ne investigheze. Jumatate dintre prietenii mei sunt in inchisoare, ceilalti au murit.

Level isi aminteste ca a fost aproape de moarte de multe ori. Odata mi s-a pus pistolul la cap, alta data, un glont mi-a julit pielea capului.

S-a intamplat sa-mi treaca un glont pe langa ureche. Odata fugeam printr-o curte laturalnica, in timp ce altii trageau in mine. De multe ori am fost impuscat si era sa mor, dar am supravietuit.

Viata i s-a schimbat intr-o oarecare masura dupa ce Level a devenit tata. In incercarea de a-si sustine familia cu cele necesare, a inceput sa participe la lupte cu pumnii goi si la cele din clasa artelor martiale mixte.

Am devenit luptator profesionist. Intotdeauna m-am luptat bine. Am inceput sa particip la lupte cu pumnii goi. Am luptat impotriva lui Kimbo Slice. Ii bateam pe toti si ingropam banii castigati in curtea din spatele casei. Am devenit atat de cunoscut, incat televiziunea Telemundo mi-a oferit un contract la profesionisti.Am mers in Nicaragua si l-am batut pe Ricardo Mayorga, campion mondial in trei randuri.

Succesul din arena nu i-a umplutgolul interior. Aveam bani, faima, cantam muzica rap, dar ma simteam gol pe dinauntru. La acea vreme, mama lui a devenit crestina si a inceput sa se roage pentru Level. Rugaciunile i-au fost ascultate in 2016, cand Level a avut parte de o experienta supranaturala cu Dumnezeu. Mi-a aratat intreaga viata in cinci secunde. Am ingenuncheat si am inceput sa plang, chemandu-L pe Dumnezeu. Cand mi-a vorbit, am simtit ca urma sa mor daca nu ma predam Lui.

Ma aflu intr-o comunitate care a fost terorizata in trecut de Rene Level Martinez, seful bandei Latin Syndicate.

Level s-a intors, dar are un mesaj diferit. Au trecut doi ani si jumatate de la acea zi. De atunci, vizitez inchisoarea, scoala de corectie, merg in scoli...

M-am intors pe strazile unde terorizam oamenii, dar acum le ofer mesajul vietii. Le spun oamenilor despre Isus. Inainte le aduceam moartea, acum Il vestesc pe Isus.

In prezent, Level le slujeste fostilor membri ai bandei si este vazut deseori botezand oameni in cele mai periculoase cartiere ale orasului.

Le spun ca trebuie sa fie botezati in Numele lui Isus, apoi vor primi darul Sfantului Duh. Asa scrie in Fapte 2:38. Asa le predic oamenilor. De multe ori era sa mor, dar, dintr-un anume motiv, inca sunt prin preajma.

Intre timp, s-a produs un documentar intitulat Warrior Level despre viata lui Level.

Bisericile il folosesc drept instrument de evanghelizare. Potrivit fostului sef de banda, Domnul schimba vieti. Multi oameni vin la Hristos prin marturia mea.

Sunt onorat ca Dumnezeu ma foloseste! Sa te foloseasca Dumnezeu e un adevarat privilegiu! Domnul putea sa aleaga pe oricine altcineva. Puteam sa fiu unul dintre cei care au murit deja, dar traiesc si multumesc Domnului pentru asta!

Sursa: GNA

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.