Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Conf. Pasiune pentru Hristos 2018 - 1 - Garry Wilkerson

Adaugat la :  25.06.2019

Subiecte: Responsabilitatea bisericii: sa vesteasca Evanghelia si sa vindece bolnavii; Ce inseamna sa fii plin de puterea Duhului Sfant? Costul pe care il au de platit cei umpluti cu botezul iubirii

Aici toate inregistrarile conferintei Pasiune pentru Hristos, de echipare pentru lucratorii crestini: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/8538-conferinta-pasiune-pentru-hristos-17-18-mai-2018