Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Conf. Pasiune pentru Hristos 2018 - 3 - Claude Houde

Adaugat la :  25.06.2019

Subiecte: Iesirea din seceta nu se intampla instantaneu, ci este un proces; Pericolul de considera slujirea drept cariera; Lasa-L pe Dumnezeu sa stabileasca impactul vietii tale; In izolare deavolul are acces mai usor la gandurile tale

Aici toate inregistrarile conferintei Pasiune pentru Hristos, de echipare pentru lucratorii crestini: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/8538-conferinta-pasiune-pentru-hristos-17-18-mai-2018