Ian Green - Importanta binecuvantarii

Adaugat la :  12.12.2018

Crestinii cunosc importanta binecuvantarii. Domnul i-a spus lui Avram, parintele credintei, ca il va binecuvanta pentru a fi o binecuvantare. Avram e parintele credintei, el e exemplul, modelul nostru.

Noi, credinciosii, ar trebui sa ne asteptam sa fim binecuvantati pentru a fi o binecuvantare.

2 Corinteni 9 ne spune sa fim gata pentru orice darnicie. Cum poti fi darnic oricand daca nu esti binecuvantat? Nu poti fi o binecuvantare daca nu ai cu ce sa binecuvantezi. In Avraam, baza credintei crestine, este chemarea de a fi o binecuvantare. Stim asta si suntem nespus de bucurosi sa putem binecuvanta si sa incurajam.

Uneori, oamenii au nevoie de binecuvantare financiara, alteori, sa auda cateva cuvinte, sau sa fim alaturi de ei pentru a-i ajuta sa faca un lucru cu care altii din jurul lor nu i-au putut ajuta.

Rolul crestinilor este sa fie o binecuvantare pentru societate si pentru Trupul lui Hristos. Biblia ne spune sa avem grija de cei din casa noastra, insa nu doar de ei.

Isus a venit pentru noi, a avut grija de noi, ne-a binecuvantat cu mult inainte de a trece la credinta. Trebuie sa-L urmam, binecuvantandu-i in acelasi mod pe cei care nu-L urmeaza inca pe Isus.

Imi place foarte mult versetul din Romani 2:4: ... bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta.

Nu judecata sau mania lui Dumnezeu indeamna la pocainta, ci bunatatea Lui. In ultimii ani am venit in Romania impreuna cu o echipa. Cand mergem intr-o comunitate, ne intrebam ce putem face ca oamenii sa nu I se poata impotrivi lui Isus. Mereu gasim o modalitate.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.