Ian Green - Talmidim (trilogie straveche)

Adaugat la :  12.12.2018

Sunt foarte incantat ca Paul Gibbs a scris trei lucrari formidabile: Haverim, Talmidim si Shalom! E o trilogie formata din carti practice, care ne spun cum putem aduce Imparatia lui Dumnezeu in lumea noastra.

Paul este un om cu simt practic. Conduce o miscare mondiala cunoscuta sub numele Miscarea Pais. In cele trei carti mentionate, Paul da invataturi pe care le practica de 25 de ani. Nu aduce nicio idee noua. Nu s-a trezit intr-o dimineata, dupa micul dejun, cu gandul sa faca ceva diferit. Principiile prezentate sunt traite si testate temeinic.

Aceste principii bazate pe Scriptura ajuta credinciosul si Biserica sa avanseze mai repede. Talmidim descrie procesul de ucenicizare. Pot sa spun ca Talmidim este cea mai buna carte despre ucenicizare pe care am citit-o in ultimii 40 de ani. Imi place sa citesc si am citit mult! Va recomand sa cititi Talmidim! Haverim este dedicata studiului biblic in grupuri mici.

Metoda de studiu este aceeasi cu cea pe care rabinii evrei au oferit-o discipolilor lor pentru a intelege adevarul Vechiului Testament.

Metoda si principiile sunt aceleasi, aplicate pe intreaga Biblie. Daca doriti un ajutor practic in studierea Bibliei...

Majoritatea oamenilor vad cat de mare este Biblia si se intreaba de unde sa inceapa. In cartea Haverim, Paul Gibbs ne spune cum sa incepem studiul Bibliei.

A treia carte este intitulata Shalom, avand subtitlul How to Reach Anyone. E o carte nemaipomenita, ne invata cum sa relationam cu altii. Intai, invatam despre ucenicizare, apoi despre Scriptura, si, in urma, invatam sa le comunicam oamenilor care nu au nicio credinta sau celor care se opun credintei crestine. Shalom ne invata cum sa trecem peste barierele dintre Evanghelie si oamenii care inca nu au aflat cat de minunata este Biblia.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.