Ian Green - Vechea generatie si generatia milenialilor

Adaugat la :  12.12.2018

Toti suntem chemati sa slujim generatiei noastre.

Despre regele David se spune ca si-a slujit generatia. Nu a fost chemat sa slujeasca o generatie anterioara lui, nici pe cea de dupa el.

Dumnezeu echipeaza fiecare generatie pentru a putea relationa cu cei din aceeasi generatie.

Oamenii din generatia mea sunt foarte hotarati, pasionati, centrati pe atingerea obiectivelor. Folosesc IDP-uri: indicatori de performanta. Asa suntem noi, ne place sa avem casute de bifat, sa avem liste de pe care sa taiem ce am facut, pentru a tine socoteala.

Generatia mileniala este foarte diferita!

Au IDP-uri diferite, valori diferite. Spun diferite, nu gresite! Cateodata, generatia mea crede ca milenialii procedeaza gresit si ca trebuie sa faca lucrurile bine, adica asa cum le facem noi. Aceasta generatie care vine va proceda diferit fata de a mea. Diferit, nu gresit! Vor colabora mai mult, se vor implica mai mult in comunitate.

Cred ca Biserica se va micsora pentru a creste. Vom vedea comunitati credincioase mai mici, dar vor fi in numar mai mare. Nu le place doar cafeaua, sa iasa cu ceilalti, sa manance in restaurante, ci le place compania altor oameni. Isi iau energia de la oameni. Cei din generatia mea isi iau energia din cerintele de indeplinit.

Milenialii sunt mai umani si probabil ca seamana cu Isus mai mult decat seamana generatia mea. Sunt incantat de generatia mileniala si de stilul de conducere pe care-l vor aduce in Biserica. Vor aduce schimbari revolutionare. Celor din generatia mea le spun sa nu incerce sa-i opreasca, deoarece vor esua.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.