Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Mihai Lundell, OCI Romania - Dupa 20 de ani de lucrare, o perspectiva privind Romania

Adaugat la :  26.06.2019

Vad multe parti bune dupa cei 20 de ani de slujire in Romania. Au fost si lucruri pe care le-am gresit si eu, lucruri pe care as fi vrut sa le fac diferit. Am multi oameni prieteni dragi din Romania, iubesc Romania, e o tara frumoasa. Eu plec din Romania cu gandul ca se poate.

E o vorba romaneasca care tot timpul m-a enervat: „Hai ca merge, merge si asa” . Cred ca, daca Romania vrea sa se imbunatateasca, daca vrem sa vedem o tara mai frumoasa si sa vedem o situatie mai stralucita, trebuie sa ne luptam impotriva acestei mentalitati, sa ne luptam sa ne imbunatatim fiecare in dreptul lui. Eu cred ca ne gandim mult prea mult in Romania doar la autoritati si la ce pot face si ce nu au facut autoritatile. Eu cred ca schimbarea incepe cu tine insuti. Ce schimbare poti sa faci tu Romania?

Iubesc Romania, vad potentialul ei. Si mi-e rau cand ma gandesc cum este guvernul, cum e administrarea in tara si mi-e mila de romani in sensul acesta. Dar vad mult potential in romani si chiar daca situatia financiara si economia in Romania e asa cum este, totusi Dumnezeu a putut lucra in timpul comunismului si cred ca poate lucra si folosi romanii si pe mai departe.

Interviul complet cu Mihai Lundell, director One Commission Romania si statistici privind bisericile evanghelice din Romania: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/8807-bisericile-evanghelice-din-romania-in-2018-oportunitati-de-misiune

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.