Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

acasa proviata luna proviata aotv 01-de-ce-trebuie 02-efectele 03-ce-fac 04-ce-poti-face 05-adoptia castitatea 05-marsul 06-ai-nevoie 07-resurse

Ai nevoie de ajutor?

Te regăsești probabil într-un punct de cotitură a vieții tale. Ești însărcinată, vulnerabilă, poate îți lipsește sprijinul, ești speriată și confuză. În timp ce presiunea în jurul tău crește, ultimul lucru de care ai nevoie acum este să iei o decizie pripită pentru viața ta.

Când îmi veneau în minte cuvintele celei care mi-a făcut avortul ,,era băiețel!’’, le alungam rapid, neîngăduind o astfel de slăbiciune...

Citește toată mărturia...

Trebuie să știi încă de la început că nu ești singură. Există multe femei care au trecut prin aceeași experiență ca și tine și există persoane care sunt gata să te ajute să înțelegi prin ce treci și să iei decizii bune pentru viața ta.

Îți recomandăm să contactezi un centru de consiliere pentru criză de sarcină. Informează-te înainte să iei o decizie pentru avort! Aici poți descărca o listă cu organizații care te vor ajuta.

STADIILE DEZVOLTĂRII INTRAUTERINE

stadii-ale-dezvoltarii-ziua-21Știai că în a douăzeci și una zi de sarcină INIMA fătului începe să bată? De asemenea, în a opta săptămână a dezvoltării intrauterine, trupul fătului RĂSPUNDE LA ATINGERE. Până în a noua săptămână fătul își va îndoi degetele în jurul unui obiect pus în palma mâinii lui.

Află mai multe cu privire la dezvoltarea intrauterină a bebelușilor.


Adoptia o solutie?

Mandatul nostru este cel de a oferi tuturor copiilor șansa de a deveni oameni integri, cu verticalitate bazată pe valorile eterne ale Bibliei.

Citește întregul articol...

generatie-2

Când te confrunți cu o sarcină neașteptată, cea mai de dorit variantă este păstrarea copilului și nu avortul. Informează-te ci privire la procedurile de adopție în România.

OFERĂ COPILULUI TĂU O ȘANSĂ LA VIAȚĂ! Descarcă lista cu centrele de consiliere pentru criză de sarcină și cere ajutorul.


ai facut avort?

Vizitează site-ul http://rupetacerea.ro pentru a descoperi câțiva pași ce te pot ajuta. „Rupe tăcerea” vorbește despre durerea ascunsă a avortului. Mărturii, informare, terapie și vindecare după avort. Servicii confidențiale și profesioniste. Un proiect derulat de Asociația PRO VITA pentru Născuți și Nenăscuți - filiala București.


CERERE DE RUGĂCIUNE

Dacă ai nevoie de rugăciune și susținere, trimite-ne cererea ta de rugăciune. Ne vom ruga pentru tine! Nu vom folosi datele tale pentru nici un alt scop în afară de a vă răspunde și de a încerca să vă ajutăm. Ele vor fi păstrate confidențiale.

PRO-VIAȚĂ - O sinteză despre problema avortului și abandonului

proviata header sintezaDeși 98% din români se declară creștini, și absolut toate confesiunile creștine definesc avortul ca fiind păcat, un studiu din 2007 a constatat că 50% din românce au făcut cel puțin un avort în viață. Țara noastră este în fruntea Europei și ocupă un îngrozitor loc 2 în lume la numărul de avorturi pe cap de locuitor. Ca și creștini, nu suntem chemați să judecăm femeile ce fac avort, ci să acționăm pentru prevenirea păcatului și pentru restaurarea societății prin dragoste. Un articol-sinteză despre problema avortului și a abandonului, și despre răspunsul creștinilor la aceste lucruri.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.