Ce fac creștinii pentru apărarea vieții

Noi suntem copii ai luminii. Avortul este o lucrare a întunericului, iar cu privire la aceasta, Biblia ne cheamă să luăm deloc parte la lucrările nefolositoare ale întunericului, ci mai degrabă să le demascăm (Efeseni 5:11).

Dumnezeu ne cheamă că ne implică atât inima cât și mintea și mâinile în a lua atitudine când vine vorba de lucrarea întunericului. Trebuie să acționăm ca o conștiință a culturii în care trăim – să fim lumină în lume. Dacă prin avort sunt uciși nenumărați copii și multe femei sunt rănite, trebuie să înțelegem că sunt multe lucruri în joc și că nu mai putem rămâne deoparte, neimplicați în această chestiune.

Citește ceea ce fac creștinii pentru apărarea vieții și fii inspirat să te implici!

Medici sustin viata, pe baza principiilor crestine


Medicul ginecolog Cioata Ionel (Timisoara) - Despre avort si decizia sa de a fi PRO-VIATA


Politicieni care sustin viata

DeclaratieFC-MarsulPentruViata2013 660px

proviata5 250px


Studiu de caz: Fundatia Estera, Timisoara - implicarea practica a crestinilor in problema avortului

Fundaţia Estera din Timișoara este o organizaţie neguvernamentală, bazată pe principii creştine, care urmăreşte susţinerea şi protejarea vieţii umane, luptând pentru apărarea vieţii copiilor nenăscuţi.

Femeile care trec prin criza unei sarcini neplanificate, pot apela la următoarele servicii oferite de Centrul de Consiliere pentru Femei cu Sarcină Nedorită: test de sarcină, informaţii despre sarcină şi dezvoltarea intrauterină, suport spiritual şi emoţional, consiliere post avort (pentru femeile care suferă în urma unui avort, se oferă consiliere specifică şi un curs pentru vindecare şi eliberare spirituală).

3-2 fundatiaEstera TM„Dorim să fim avocatul celor care nu își pot apăra dreptul de a veni pe lume. Acești copii nu au nicio vină și au tot dreptul de a veni pe lume. În același timp, și mamele lor trebuie să fie înțelese, acceptate și ajutate și să fie susținute în această perioadă. Scopul nostru este ca acești copii să vină pe lume sănătoși, acceptați și iubiți de mamele lor. Avem peste 1300 de copii salvați de la moarte. Femeile care sunt cliente ale fundației noastre au trecut prin momente de criză profundă și au avut nevoie de un cuvânt spus la timpul potrivit, de un sfat pozitiv care să le încurajeze și de Dumnezeu, care să aducă adevărul în viața lor și să le spună că viața este de la El.” Maria Alecsei, fondator Fundația Estera

proviata4 660px

Mărturii

  • „Când am rămas gravidă mi s-a spus că nu voi putea duce sarcina până la capăt. Cu ajutorul fundației și a tratamentului, am dus sarcina până la 8 luni când s-a născut fetița.”
  • „În afară de faptul că mă ajută  moral, mă ajută și material. Întâlnirile cu graviduțele m-au făcut să văd că nu sunt singura cu probleme. Aceste întâlniri au adus o schimbare enormă în viața mea.”


Fundatia Estera salveaza vietile copiilor nenascuti

imagine-avort-spune-nu CE POȚI FACE TU PENTRU VIAȚĂ?

Ca și creștini, trebuie să înțelegem că avortul este și lupta noastră și Dumnezeu este foarte interesat de răspunsul nostru în acest context. Află ce poți face și tu pentru viață!

Detalii
5340 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.