Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

O natiune care nu isi protejeaza copilasii nenascuti va disparea de pe harta - de Gerda Chisarau

Și în acest an s-au aliat organizatorii din diverse orașe pentru pregătirea Marșului pentru Viață din 22 martie 2014, care dorește să fie un eveniment simultan în toate județele. Poporul vieții din România este conștient de puterea sa care constă în faptul de a fi unit și de a demonstra aceasta printr-o acțiune concertată la nivel național. Acești apărători ai vieții, după cum știm, au reușit în mod eroic să strângă la inițiativa cetățenească «Unul dintre noi» din 2013, după cum știm, un procentaj de 150% de semnături din minimul necesar.

Prin manifestul comun care se va lansa se vor cere îmbunătățiri în sistemul legislativ în direcția protejării vieții nenăscute și a familiei formate dintr-un bărbat și o femeie, printre care și adoptarea unui sistem de adopție mai accesibil și în favoarea copilului. Vizați și invitați vor fi însuși guvernanții și parlamentarii noștri să-și revizuiască agenda politică și să includă în programele lor această temă, care va fi hotărâtoare pentru viitorul țării.

Contextul demografic la ora actuală, prin care populația țării pierde anual sute de mii de locuitori, este alarmant și ar trebui să dea oricărui cetățean al României de gândit. Ar trebui să-l preocupe în mod serios genocidul avortului, această hemoragie dureroasă a națiunii noastre, atunci când merge la urne să voteze sau când decide să nu se implice deloc.

Trendul în SUA și în celelalte țări occidentale este încurajator : statisticile arată că din ce în ce mai multă lume respinge avortul în ciuda faptului că la nivel politic se fac presiuni din ce în ce mai ample pentru includerea acestuia în lista drepturilor femeii. Din păcate, grupările oamenilor politici influenți și cu putere financiară, tind să conducă mersul legislației. Totuși, în ultimii doi ani s-au respins cu succes trei tentative de impunere a drepturilor sexuale și reproductive la nivelul Uniunii Europene (raportul Estrella). Strategia acestor grupări extremist-feministe este neloială și agresivă. Însă mișcarea pentru apărarea vieții deja deține victoria, pentru că Isus Cristos este cel care deja a învins moartea !

În ceea ce privește situația statistică a avorturilor în România, aceasta a înregistrat într-adevăr o scădere continuă de la aproape un milion de avorturi în anul de după Revoluție, pentru a ajunge la cca 120.000 de avorturi înregistrate în 2010. Însă, atenție! Printre cauzele principale nu se numără doar progresul unei oarecare culturi a vieții, ci și emigrarea masivă a femeilor de vârstă fertilă, care ne-a cauzat și o scădere drastică a nașterilor.

marsul pt viata2 660

Tinerii sunt invitați în mod special să participe cu creativitatea și cu spontaneitatea lor la acest eveniment. Apărarea vieții nenăscute presupune pentru ei trăirea castității, adică a abstinenței sexuale până la căsătorie – cea mai nobilă alegere posibilă pentru un tânăr. În multe țări occidentale, precum și la noi în România, participanții principali la Marșul pentru Viață au fost mereu tinerii, fiind cei mai sensibili și cei care vibrează la valorile perene ale tradiției creștine.

Organizatorii sunt invitați să organizeze o săptămână dedicată apărării vieții cu diverse evenimente culturale precum conferințe, proiecții de filme, prezentări ale unor piese de teatru, ale unor formații de muzică, concursuri școlare, sportive, artistice etc. Nu numai preoții și pastorii pot pune mulțimi în mișcare ci și cadrele didactice la toate nivelele de învățământ!

Poporul vieții ori este unit, ori nu există deloc! s-a afirmat în timpul inițiativei cetățenești Unul dintre noi. Să păstrăm acest logo în inimile noastre și să afirmăm într-un cuget și într-un glas dreptul la viață al copilului nenăscut și statutul necesar de protecție cu înaltă prioritate al familiei formate dintr-un bărbat și o femeie!

Gerda Chișărău
Asociația Darul Vieții, Marșul pentru viață

http://marsulpentruviata.blogspot.ro/

marsul pt viata1 660

Etichete: efectele avortului

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.