Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mama lui Andrea Bocelli: „Medicii mi-au spus să fac avort”

„Medicii mi-au spus să fac avort deoarece copilul meu se va naște cu o boală congenitală. Am decis să duc sarcina la capăt!” 

Edi Aringhieri, mama cunoscutului tenor italian Andrea Bocelli, a vorbit într-o emisiune TV  despre cele mai importante momente din viața fiului său: din ziua în care acesta și-a pierdut vederea, la doar 12 ani, până la drumul lung până ce a devenit unul dintre cei mai renumiți artiști din lume.
 
Cel mai emoționant episod relatat de mama artistului a fost momentul în care medicii au sfătuit-o să avorteze, deoarece copilul avea să se nască cu o maladie congenitală. 
 
„Am dus sarcina la capăt, contrar părerii medicilor”, a spus Edi Aringheri pentru Rai Uno.
 
Situația este povestită chiar de Andrea Bocelli:
 
„O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate. Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut. Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.” a povestit muzicianul.
 
„Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.” a mai adăugat el.
 
„Am decis să duc la capăt sarcina", a povestit și mama lui Bocelli, Edi Aringheri. Pledoaria sa pentru viață se dorește a fi o încurajare pentru femeile însărcinate care ajung să primească astfel de verdicte.
 
„Am ținut să spun această poveste pentru a da putere familiilor care se confruntă cu situații similare celei pe care am trăit-o eu și familia mea”, a mărturisit mama tenorului italian.
 
În 2016, tenorul italian a vorbit despre cum părinții săi,  Edi și Alessandro (care a murit în 2000, ed.), i-au dat putere și l-au învățat cum să treacă peste această dramă a vieții: „prin credința de neclintit în Dumnezeu, care, uneori, «pariază» pe copiii Lui, punându-i în fața unor lovituri dure ale vieții”.
 
„Când ai legătură cu suferința, a ta sau a altora, și mai ales atunci când la mijloc e vorba de ființe nevinovate, este agonizant să poți să recunoști și să accepți asta, pentru că mintea omului nu este făcută să înțeleagă logica lui Dumnezeu. El este etern și infinit, în timp ce rațiunea noastră tinde să se împotrivească. Dumnezeu este în mintea noastră, așa cum marea ar sta într-o găleată mică, unde, din nefericire, intră câțiva litri de apă. Cu toate astea, avem o cale privilegiată de a ajunge la Dumnezeu: calea inimii”, spunea Bocelli.
 
Și concluziona: „Fără credință este dificil să dai un sens vieții. Fără credință, trecerea noastră pe acest pământ este o tragedie anunțată care, în cel mai bun caz, se sfârșește cu bătrânețe, boală și moarte”.
 
Sursă: Active News

Etichete: noutati pro viata

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.