Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

DOC SPECIAL: ADOPȚIA, șansa destinelor frânte blocate în sistem

Urmăriți documentarul "ADOPȚIA: Șansa destinelor frânte blocate în sistem". Ce șanse mai sunt astăzi pentru copiii aflați în sistemul de protecție și cum răspund creștinii în fața acestei provocări? Un documentar despre situația adopțiilor în România care prezintă cele mai frecvente cauze ale abandonului, oferind o perspectivă biblică asupra adopției. Parte din noua serie de reportaje-documentare speciale SPERANȚĂ PENTRU ROMÂNIA, produse de Alfa Omega TV.

Speranță pentru România este un program marca Alfa Omega TV, lansat în 22 martie 2018, care își propune să expună sub forma unor reportaje de 30 de minute situațiile cu care țara noastră se confruntă la ora actuală. Emisiunile aduc în fața telespectatorilor opiniile cetățenilor români referitoare la anumite circumstanțe și împrejurări dificile cât și mărturiile unor persoane care au fost gata să depășească momentele nefericite din viața lor. Fiecare episod ne prezintă realități, ne așează adevărul în față, ne provoacă să găsim soluții și să acționăm acolo unde nu mai există speranță.

Adopția - șansa destinelor frânte blocate în sistem este primul episod din seria Speranță pentru România care a debutat la Alfa Omega TV. Un documentar despre cele mai frecvente cauze ale abandonului, despre legile adopției și sistemul de protecție din România.

Printre temele abordate se numără și subiecte precum: efectele tehnologiei asupra vieții sociale, consecințele produse de abuzul fizic la copii, familia contemporană și societatea, comunitățile de rromi din România, problematica vârstnicilor, fenomenul migrației actuale a românilor etc.

Etichete: avort, adoptie

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.