Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor - eveniment pentru copii la Biserica Agape Timisoara - reportaj AOTV

Centrul Crestin Timisoara, Biserica Agape, a organizat la finalul lunii octombrie 2017 un eveniment pentru copii, ca o alternativa la activitatile de Halloween. Organizatorii au pregatit un program divers care a inclus vizionarea unui episod din Cartea Cartilor - „Racnetul leului”, jocuri, tombola si un concurs cu premii.

Mi s-a parut ca a iesit foarte bine si Ii multumim lui Dumnezeu pentru acest lucru. Chiar L-am rugat pe El sa ia in primire acest eveniment, pentru ca este al Lui. M-am bucurat, deoarece in momentul in care i-am chemat pe copii la Isus au raspuns pozitiv si chiar erau foarte bucurosi ca El este acum in inima lor. Au fost in jur de 120 de copii, dintre care vreo 30 sau chiar mai mult care nu vin deloc la biserica. Stiu pentru ca i-am pus sa ridice mana. A declarat Ioana Guia, organizator.

Ma bucur foarte mult ca am putut sa fiu parte aici, cu ocazia acestui eveniment. Eu cel putin am vazut ca a fost unitate intre noi (asta a contat in primul rand) si ma bucur ca a avut impact in randul copiilor. Este foarte benefic, pentru ca vorbim in primul rand despre „Cartea Cartilor” pe intelesul copiilor si mi se pare ca aduce cu un suflu nou si vine cu o tehnologie mai updatata. A marturisit Sorina Popa, organizator.

Atractia manifestarii a fost prezentarea robotelului Memo, unul dintre personajele principale ale Cartii Cartilor, care a cantat impreuna cu copiii, iar la final s-a pozat alaturi de ei. Atat parintii, cat si copiii au apreciat evenimentul.

Cuvantul lui Dumnezeu prezentat cu ajutorul Cartii Cartilor este un important instrument de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Multumim foarte mult celor de la Alfa Omega pentru ca au facut posibila treaba asta. Copiii il indragesc foarte mult pe Memo. Apreciem tot efortul pe care il depuneti la Alfa Omega. A declarat Ioana Guia, organizator.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 694 - 5 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: copii, cartea cartilor, desene animate, biserica agape

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.