Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor schimba o familie din Romania

Pe mine ma cheama Darius, am trei ani si urmaresc „Cartea Cartilor”. Ma numesc Remus, am sapte ani si personajul meu preferat este Memo. Daca ar fi, eu as vrea sa merg in calatorii cu Cristi, Oana si Memo, impreuna cu fratele meu, in cele care vor urma si cele care au fost. Vreau sa merg in locul cu David si Goliat, in Apocalipsa si in momentul si locul cand Isus a inviat.

Episodul meu preferat este Apocalipsa si invierea lui Isus. Am invatat despre Dumnezeu si am si alte personaje preferate: Cristi si Oana. Am fost la evenimentul lansarii desenelor „Cartea Cartilor” si mi-a placut foarte mult. Am invatat un cantecel: „Poemul mantuirii”.

Mie mi-a placut cand ingerul Domnului a inchis gura leilor si cei trei l-au pacalit pe imparat sa semneze o fisa, ca oricine se va ruga la altcineva si nu la imparat, va fi aruncat in groapa cu lei. Daniel nu s-a abatut. El s-a rugat si a fost aruncat in groapa cu lei. Dar Dumnezeu a trimis un inger care sa mearga acolo si sa inchida gura leilor, ca Daniel sa nu moara si leii sa nu il manance.

Jocul meu preferat este „Circuitul lui Memo”. Acest joc il gasesc pe site-ul http://www.carteacartilor.tv .

Mariana Nicolescu, Timisoara, parinte: Cartilor” este un film de desene animate foarte bine structurat si organizat, contemporan, ce reprezinta tainele din Sfanta Carte, Biblia, pentru copii, la un nivel foarte bine structurat si gandit.

Copii au primit cu foarte mare bucurie acest nou film de desene animate „Cartea Cartilor”, care este foarte bine adaptat la nevoia lor de cunoastere.

Am observat o schimbare in viata copiilor mei de cand vizioneaza noua serie „Cartea Cartilor”, ei prezentand un interes mai mare pentru povestirile biblice intre cele citite-auzite si povestirile relatate in noile episoade din „Cartea Cartilor”.

Recomand tuturor parintilor noua serie de desene animate „Cartea Cartilor”, pentru ca este un film contemporan, dinamic, pe intelesul tuturor copiilor, relatand foarte bine povestirile biblice. Un bun prilej pentru copilul tau sa Il cunoasca pe Dumnezeu.

Afla mai multe despre proiectul Cartea Cartilor: http://alfaomega.tv/carteacartilor

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

UNIVERSUL CARTEA CĂRȚILOR

Despre Cartea Cărților

Despre Cartea Cărților

Descoperiți ce își propune seria multi-media Cartea Cărților, aflați informații despre cele 39 de episoade (3 sezoane), precum și descoperiți personajele din Cartea Cărților, alături de care copiii descoperă Biblia.
Noutățile CC

Noutățile CC

Ultimele noutăți ce țin de proiectul Cartea Cărților, ce spun oamenii despre aceste desene, statistici, știri și reportaje, anunțuri despre evenimente din țară, precum și resurse gratuite din universul Cartea Cărților
Susține proiectul CC

Susține proiectul CC

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, să putem crește împreună o generație care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.
Aplicația mobilă CC

Aplicația mobilă CC

Descoperiți aplicația mobilă CC pentru tabletă/telefon. Episoade întregi. Jocuri biblice distractive. Biblia interactivă pentru copii. Universul personajelor biblice. Poze și video, trivia și provocarea biblică zilnică.
Site-ul Cartea Cărților

Site-ul Cartea Cărților

Carteacartilor.tv - un site distractiv și sigur pentru copii, unde ei pot învăța despre Biblie în timp ce se joacă, memorează versete, descoperă personaje și întrebări din Biblie, secvențe din desene și episoade.
Episoadele pe DVD

Episoadele pe DVD

Comandați episoadele CC pe DVD! Fiecare album DVD conține un sezon complet, cu 13 episoade fiecare a câte 25 de minute (39 în total). Mai avem și un devoțional interactiv pentru copii și multe alte materiale.
Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Biserici/Organizații: Academia Cartea Cărților

Academia CC conține 40 de lecții multimedia de școală duminicală concepute pentru clasele I-VI, inspirate din istorisirile biblice ale primului sezon Cartea Cărților, cu mesaj biblic, jocuri și activități.
Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Biserici/Organizații: Evenimente evanghelistice

Oferim asistență, idei și costumul Memo pentru biserici/organizații care doresc organizarea de evenimente evanghelistice, în care să proiecteze un episod CC și să învețe cu copiii Poemul Mântuirii.
Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

Televiziuni: Difuzarea episoadelor Cartea Cărților

39 episoade de 26 min - desene animate de înaltă calitate, dublate în română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere. Proiect bazat pe seria clasică Cartea Cărților, difuzată de TVR în anii ’90.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.