Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cartilor schimba o familie din Romania

Pe mine ma cheama Darius, am trei ani si urmaresc „Cartea Cartilor”. Ma numesc Remus, am sapte ani si personajul meu preferat este Memo. Daca ar fi, eu as vrea sa merg in calatorii cu Cristi, Oana si Memo, impreuna cu fratele meu, in cele care vor urma si cele care au fost. Vreau sa merg in locul cu David si Goliat, in Apocalipsa si in momentul si locul cand Isus a inviat.

Episodul meu preferat este Apocalipsa si invierea lui Isus. Am invatat despre Dumnezeu si am si alte personaje preferate: Cristi si Oana. Am fost la evenimentul lansarii desenelor „Cartea Cartilor” si mi-a placut foarte mult. Am invatat un cantecel: „Poemul mantuirii”.

Mie mi-a placut cand ingerul Domnului a inchis gura leilor si cei trei l-au pacalit pe imparat sa semneze o fisa, ca oricine se va ruga la altcineva si nu la imparat, va fi aruncat in groapa cu lei. Daniel nu s-a abatut. El s-a rugat si a fost aruncat in groapa cu lei. Dar Dumnezeu a trimis un inger care sa mearga acolo si sa inchida gura leilor, ca Daniel sa nu moara si leii sa nu il manance.

Jocul meu preferat este „Circuitul lui Memo”. Acest joc il gasesc pe site-ul http://www.carteacartilor.tv .

Mariana Nicolescu, Timisoara, parinte: Cartilor” este un film de desene animate foarte bine structurat si organizat, contemporan, ce reprezinta tainele din Sfanta Carte, Biblia, pentru copii, la un nivel foarte bine structurat si gandit.

Copii au primit cu foarte mare bucurie acest nou film de desene animate „Cartea Cartilor”, care este foarte bine adaptat la nevoia lor de cunoastere.

Am observat o schimbare in viata copiilor mei de cand vizioneaza noua serie „Cartea Cartilor”, ei prezentand un interes mai mare pentru povestirile biblice intre cele citite-auzite si povestirile relatate in noile episoade din „Cartea Cartilor”.

Recomand tuturor parintilor noua serie de desene animate „Cartea Cartilor”, pentru ca este un film contemporan, dinamic, pe intelesul tuturor copiilor, relatand foarte bine povestirile biblice. Un bun prilej pentru copilul tau sa Il cunoasca pe Dumnezeu.

Afla mai multe despre proiectul Cartea Cartilor: http://alfaomega.tv/carteacartilor

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.