Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Daca Dumnezeu e bun, de ce nu intervine sa opreasca suferinta?

Cand a venit Fiul lui Dumnezeu pe pamant, unul din lucrurile pe care le-a facut a fost sa vindece bolnavii. Si El ne-a dat si noua autoritatea aceasta de a vindeca bolnavii. Insa nu toti se vindeca. Eu am experiente dramatice cu oameni pentru care m-am rugat si care au fost vindecati de boli incurabile. Dar nu toti se vindeca...

Pentru ca, pe unii, Dumnezeu vrea sa-i ia acasa prin acea boala. Sau, pe altii, vrea sa-i treaca printr-o scoala mai indelungata. El are motivele Lui pentru care, pe de-o parte spune „roaga-te sa se vindece, si Eu ii vindec, ca in felul acesta sa le arat la unii prezenta Mea”, dar pe de alta parte nu ne da puterea de a-i vindeca pe toti, intai de toate pentru protectia noastra.

Daca eu i-as vindeca pe toti, toti ar fugi dupa mine sa-i vindec. Daca as avea asemenea putere, ar fi vai de mine.Unii se vindeca, iar altii nu se vindeca, din motive pe care numai Domnul le stie. Dar eu am porunca Lui: „Roaga-te pentru vindecare”. Oriunde e un bolnav, eu ma rog pentru vindecarea lui. De ce nu o face la toti? El e Suveran si stie de ce nu-i vindeca, de ce pe unii vrea sa-i ia atunci.

Drept sa spun, eu sunt revoltat. Am avut un caz: o sora s-a vindecat de cancer la san, i-au disparut tumorile. Dupa ceva vreme, cancerul a aparut in alta zona si Tatal a luat-o acasa pe aceasta mama a patru copii. A trebuit sa vorbesc la inmormantare si sa explic de ce a fost asa. Nu stiu! Trebuie sa acceptam ca aici, pe pamant, nu stim toate raspunsurile la intrebarile chinuitoare pe care ni le punem.

Insa stim alte lucruri care pot fi o mangaiere pentru familie, o lumina noua pentru noi toti. Viata e mai complexa decat credem si trebuie s-o acceptam in complexitatea ei, insa niciodata sa nu ne pierdem increderea in faptul ca Dumnezeu e bun.

Daca Dumnezeu e bun, de ce nu intervine sa opreasca suferinta? Raspunde pastorul Iosif Ton. Mai multe intrebari si raspunsuri similare - http://alfaomega.tv/viata-spirituala

Etichete: apologetica, filosofie, iosif ton, intrebari esentiale, suferinta, bine si rau

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.