Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

30 de zile de rugaciune pentru lumea musulmana - 18 iunie–17 iulie 2015

Chemăm creștinii să se roage cu credință, speranță și dragoste!

În urmă cu 22 de ani, în lume existau aproximativ 1.1 miliarde de musulmani. Islamul era o religie străină, foarte puțin cunoscută în țările occidentale și se depuneau puține eforturi pentru a ajunge cu Evanghelia și la musulmani.

Evenimentul “30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană” a jucat un rol important în încurajarea, educarea, motivarea creștinilor să împărtășească credința în Isus cu respect și dragoste...

Țările au fost deschise, bisericile au fost plantate, sămânță a dat rod, iar musulmanii pot auzi Vestea Bună a Evangheliei. Da, există provocări, dar nouă, ca Trup al lui Hristos, ni s-a spus că vom avea parte de provocări. Isus nu a încercat să ascundă acest lucru. Dar El a spus foarte clar că rugăciunile noastre și lucrul nostru pentru Împărăție ne vor aduce mari răsplătiri în cer și, de asemenea, speranță pe pământ pentru națiuni.

Tehnologia avansată în ultimii 22 de ani a transformat modul în care este comunicată Evanghelia grupurilor de musulmani la care se ajungea foarte greu. Transmisiile de radio creștin și TV prin satelit au făcut ca Evanghelia să ajungă la musulmanii din întreaga lume, milioane de musulmani răspunzând chemării lui Isus.

În lumea arabă o singură transmisie a unui program creștin, SAT-7, are o audiență zilnică de aprox. 8.5 milioane. Potrivit unui studiu Pew, publicat în ianuarie 2011, în următorii 20 de ani populația musulmană se va dubla față de ultimii 20 de ani, iar musulmanii vor reprezenta un sfert din populația globală.

Ca oameni care Îl urmăm pe Hristos, trebuie să ne ridicăm și să putem face față acestei creșteri cu o porție dublă de credință și dragoste. Putem să facem acest lucru?

Cum să ne rugăm pentru musulmani?

În perioada 18 iunie - 17 iulie 2015 vă puteți ruga și posti în diferite moduri. În unele zile, Dumnezeu ar putea să vă ceară doar 5 minute pentru a vă ruga. Cu toate acestea, cei care doresc să participe în acest proiect “30 de Zile”, vor fi îndrumați să se roage un timp mai lung, folosind ghidul de rugăciune pregătit de ȘtiriCreștine.ro.

Ghidul de rugăciune poate fi comandat de pe site-ul www.stiricrestine.ro în format electronic sau tipărit!

Ghidul de rugăciune este acum distribuit în peste 38 de limbi vorbite, milioane de oameni putând astfel participa la rugăciune în fiecare an. În fiecare ediție veți putea citi mărturiile unor femei și bărbați care au fost martori la felul cum lucrează Dumnezeu în lumea musulmană. Motivele de rugăciune de la fiecare articol vin din partea misionarilor, din partea celor ce muncesc cu Evanghelia și reflectă situația actuală.

Puteți organiza întâlniri în biserica din care faceți parte, de două sau trei ori pe săptămână, în perioada celor 30 de zile. Puteți să luați masa împreună cu alți creștini având ca temă de rugăciune motivele pentru ziua respectivă pe care le veți găsi în ghidul de rugăciune, ori vă puteți ruga singuri sau împreună cu familia dvs.

Articol tiparit in revista Alfa Omega TV Magazin 5.3 - Crestinismul si Islamul (mai-iunie 2015). Aceasta revista se distribuie gratuit, aboneaza-te sa o primesti acasa: http://alfaomega.tv/revista#abonare

Precizare: Prin aceasta sectiune, redactia noastra nu isi propune sa discrediteze islamul sau sa ofenseze pe credinciosii musulmani, sau sa instige la discriminare, ura sau violenta de orice natura impotriva musulmanilor. Aceasta sectiune are doar rol educativ si informativ, pentru crestini. Consideram ca datoria noastra de crestini este sa ne rugam pentru musulmani si cei de alte religii, sa ii iubim si sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa le vestim Evanghelia.

Şi Avraam a zis lui Dumnezeu: „Să trăiască Ismael înaintea Ta!” Dumnezeu a zis: „Cu adevărat, nevasta ta Sara îţi va naşte un fiu şi-i vei pune numele Isaac. Eu voi încheia legământul Meu cu el, ca un legământ veşnic pentru sămânţa lui după el. Dar şi cu privire la Ismael te-am ascultat. Iată, îl voi binecuvânta, îl voi face să crească şi îl voi înmulţi nespus de mult: doisprezece voievozi va naşte şi voi face din el un neam mare. (Geneza 17: 18-20)

Sa binecuvantam atat pe Isaac (stramosul evreilor), cat si Ismael (stramosul arabilor), si sa ne rugam ca ei sa-l cunoasca lumina Evangheliei.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.