Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Intelegerea vremurilor - Lume

Dumnezeu ne-a dat semne ca să ne trezim, spunea Harry Jackson, episcop.

Harry Jackson, episcop a peste 1800 de biserici, spunea că Dumnezeu încearcă să trezească la viață o creștinătate adormită:

A fost declanșată o alarmă. La fel cum facem și noi în unele dimineți, închidem alarma și spunem: Mai am timp. Mă trezesc mai târziu.

Acesta subliniază faptul că Isus a pregătit mai multe alarme în Biblie pentru vremurile viitoare. De exemplu:

``O națiune se va ridica împotriva unei alte națiuni. Traducere din greacă spune: ``grupuri etnice se vor ridica împotriva, unui `etnos`, unui alt grup etnic``. O astfel de situație poate fi observată în Statele Unite, cum a fost situația orașului Ferguson, dar putem să menționăm și conflictul dintre Rusia și Ucraina și situația din Africa.``

Apoi, mai este și lumea musulmană...

``Multe dintre diviziunile Islamului sunt tribale prin natura lor``, spunea Harry Jackson, episcop.

Jackson este îngrijorat că vor apărea și mai multe diviziuni dacă oamenii lui Dumnezeu nu se pocăiesc. De asemenea, acesta spunea să recesiunea și problemele economice sunt versiunea modernă a foametei și secetei din Biblie. Dumnezeu le folosea pentru a-Și avertiza poporul că scutul lor spiritual se distrugea.

mc 552 semne 01``Recesiunile de care avem parte nu au legătură cu agricultura, ci acestea au o rădăcină spirituală``, mărturisea Harry Jackson, episcop.

Eșecul familial și creșterea dependențelor sunt, de asemenea, semne ale declinului spiritual. Apoi, mai e vorba și de epidemii, cum ar fi virusul Ebola, SIDA, care sunt probleme actuale și niște alarme spirituale. Episcopul spunea că decât să rostească un blestem, Dumnezeu preferă să rostească o binecuvântare cum e aceasta:

``În loc să permit să ți se întâmple toate acele lucruri îngrozitoare, care vor veni peste restul lumii, o să așez scutul binecuvântării peste tot ce e al tău și peste tot ce faci pentru că vreau să-Mi proslăvești numele. Vreau să ai parte de favoare pentru că te iubesc.``

Dar oamenii trebuie să se pocăiască și să colaboreze cu Dumnezeu.

Precizare: Prin aceasta sectiune, redactia noastra nu isi propune sa discrediteze islamul sau sa ofenseze pe credinciosii musulmani, sau sa instige la discriminare, ura sau violenta de orice natura impotriva musulmanilor. Aceasta sectiune are doar rol educativ si informativ, pentru crestini. Consideram ca datoria noastra de crestini este sa ne rugam pentru musulmani si cei de alte religii, sa ii iubim si sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa le vestim Evanghelia.

Şi Avraam a zis lui Dumnezeu: „Să trăiască Ismael înaintea Ta!” Dumnezeu a zis: „Cu adevărat, nevasta ta Sara îţi va naşte un fiu şi-i vei pune numele Isaac. Eu voi încheia legământul Meu cu el, ca un legământ veşnic pentru sămânţa lui după el. Dar şi cu privire la Ismael te-am ascultat. Iată, îl voi binecuvânta, îl voi face să crească şi îl voi înmulţi nespus de mult: doisprezece voievozi va naşte şi voi face din el un neam mare. (Geneza 17: 18-20)

Sa binecuvantam atat pe Isaac (stramosul evreilor), cat si Ismael (stramosul arabilor), si sa ne rugam ca ei sa-l cunoasca lumina Evangheliei.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.