Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Armaghedonul, batalia finala in escatologia islamica - Marius Birgean

Conceptia cu privire la faptul ca anticrist se va ridica din Europa sau din ruinele fostului Imperiu Roman este izvorata dintr-o ignoranta cu privire la escatologia islamica, insa cand punem impreuna toate aceste franturi de informatii din escatologia islamica si comparam cu cele din escatologia crestina intelegem ca lucrurile sunt diferite si are mult mai mult sens sa crezi ca anticrist va veni din Orientul Mijlociu. Sunt prea multe similaritati pentru a le pune pe seama unor simple coincidente.

Locatia bataliei finale in escatologia islamica este in Israel, orasul Lod. El va fi locul inclestarii dintre armatele anticristului din opinia iudeo-crestina si Mahdi, insotit de Isa. Foarte important este Ierusalimul in tot acest scenariu pentru ca Domul Stancii, locul unde se afla acea moschee care a fost construita pe locul vechiului templu, este vazut ca fiind locatia de unde Imam Mahdi va controla lumea intreaga. Cand ne uitam in Scripturi vedem ca tocmai acolo anticrist va intra si se va da pe sine drept Dumnezeu. Ne amintim de profetia din Zaharia care spune: „Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ameţire pentru toate popoarele de primprejur şi chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului.”

Este uimitor si socant in acelasi timp sa vezi politicieni care iau decizii foarte importante, dar sunt pur si simplu ignoranti sau lasa impresia ca sunt ignoranti fata de aceste aspecte. Ma refer aici la semnarea pactului cu Iranul. Guvernul Iranului, in ambitia de a fi o putere nucleara este motivat in intregime de aceasta escatologie islamica. Dorinta lor de a deveni o putere nucleara si scopul lor declarat de a sterge Israelul de pe fata pamantului face parte din acest scenariu. Ei cred ca prin crearea de haos mondial si prin inlaturarea evreilor pot grabi revenirea lui Mahdi. Insa, de multe ori au fost analisti care au observat aceste lucruri si au avertizat inclusiv la nivel international decidentii politici cu privire la aceste aspecte, dar poate ca au fost ridiculizati si tratati cu neincredere. Aceste elemente ale apocalipticismului radical isi au rolul lor si cine le ia in considerare e bine.

#RSP #RealitatiSiPerspective Armaghedonul in escatologia islamica - #RSP - cu Marius Birgean, pastor si expert in islam. Extras din emisiunea Realitati si perspective 3, difuzata pe 9 aprilie 2016 pe canalul Alfa Omega TV. Urmareste emisiunile Realitati si perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

Precizare: Prin aceasta sectiune, redactia noastra nu isi propune sa discrediteze islamul sau sa ofenseze pe credinciosii musulmani, sau sa instige la discriminare, ura sau violenta de orice natura impotriva musulmanilor. Aceasta sectiune are doar rol educativ si informativ, pentru crestini. Consideram ca datoria noastra de crestini este sa ne rugam pentru musulmani si cei de alte religii, sa ii iubim si sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa le vestim Evanghelia.

Şi Avraam a zis lui Dumnezeu: „Să trăiască Ismael înaintea Ta!” Dumnezeu a zis: „Cu adevărat, nevasta ta Sara îţi va naşte un fiu şi-i vei pune numele Isaac. Eu voi încheia legământul Meu cu el, ca un legământ veşnic pentru sămânţa lui după el. Dar şi cu privire la Ismael te-am ascultat. Iată, îl voi binecuvânta, îl voi face să crească şi îl voi înmulţi nespus de mult: doisprezece voievozi va naşte şi voi face din el un neam mare. (Geneza 17: 18-20)

Sa binecuvantam atat pe Isaac (stramosul evreilor), cat si Ismael (stramosul arabilor), si sa ne rugam ca ei sa-l cunoasca lumina Evangheliei.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.