Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ionel Cioata - Cum imbina credinta cu profesia

Dr. Ionel Trifon Cioata este medic primar specialist in obstetrica si ginecologie in Timisoara. El este un medic pro viata. Iata cum imbina el credinta in Dumnezeu si decizia lui de a refuza sa faca avorturi cu profesia de medic ginecolog.

 

Credința e o chestiune personală a fiecărui individ. Trupul nostru este Templul lui Dumnezeu. Dacă privim astfel lucrurile, atunci știm că trebuie să facem tot ce putem cât mai bine și cât mai frumos, ca să fie plăcut Celui ce ne-a dat viață.

Nu am făcut și nu fac niciodată caz de credința mea. Dumnezeu ne știe pe fiecare cât suntem de credincioși, cât de mult Îl iubim pe El, cât de mult ne iubim aproapele. La El sunt toate lucrurile. Dar noi trebuie să ne străduim. În acest sens, din momentul 2000, prin tot ceea ce am făcut în relația cu pacientul, am încercat să aduc în discuție pe Mântuitor, ca reper de moralitate. Am încercat să stârnesc cumva în ei acest filon pe care fiecare îl are.

Am încercat să privesc fiecare pacientă ca pe fiica mea.  Mai ales când era într-o situație de sarcină nedorită. Am încercat să dau tot ce era mai bun în mine, fără să o fac cu vreun interes, ci știind că așa e bine. Trebuie să dăruim și să dăruim, și să nu așteptăm nimic înapoi, pentru că răsplata va veni, înzecit și însutit, sub diverse forme. Eu pot să spun că am fost atât de răsplătit, încât sunt un om fericit. Am o familie minunată, am patru copii, m-a binecuvântat Dumnezeu cu toate că eu am fost un păcătos notoriu. Dar El m-a binecuvântat prin acest dar de copii și prin modul în care reușesc, împreună cu soția, să ne armonizăm și să creștem acești copii.

Și din această picătură a noastră, care e familia noastră, să se reverse și asupra altor cupluri, familii, oameni sau pacienți. Acesta e rostul fiecărui om, să determine ca, în jurul lui, lumea să se schimbe.

Mai multe resurse pro-viata gasiti la: http://alfaomega.tv/pro-viata/resurse-pro-viata

Etichete: noutati pro viata

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.