Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Evanghelia pentru lumea musulmana

Daca nu esti familiar cu lumea musulmana, iti recomandam sa citesti o scurta Introducere in Islam.

Avraam i-a binecuvântat și pe Isaac și pe Ismael, chiar dacă împlinirea promisiunii s-a făcut prin Isaac și urmașii lui. Să fim și noi, ca descendenți spirituali, un canal, un instrument al binecuvântării prin rugăciune al urmașilor lui Ismael. Să fim un instrument al dragostei lui Dumnezeu pentru toți cei creați după chipul și asemănarea Lui.

Dumnezeu este dragoste. Pentru toți. În marea Lui dragoste a dat, a jertfit, a deschis o ușă divină pentru ca toți să poată intra în Împărăția Lui. Să ne rugăm pentru o revelație extinsă despre Împărăția lui Dumnezeu în lumea musulmană. Tot mai dese sunt aparițiile supranaturale, visele, vedeniile individuale și colective. Acolo unde Cuvântul nu ajunge prin metode obișnuite, acolo unde slujitorii creștini nu au acces, Dumnezeu vorbește prin minuni și prin apariții supranaturale. Este o chemare a dragostei Lui...


aparitii cristice titlu 1500

Aparitii cristice - Semne si minuni in lumea musulmana

viziuni viziuni ali 07Domnul Isus cel Înviat îi vizitează pe musulmani prin vise şi vedenii, împlinind astfel prorocia din Ioel 2, care proclamă că în vremurile din urmă Duhul Sfânt va fi turnat peste toate popoarele, şi atât tinerii, cât şi bătrânii vor avea vise şi viziuni.

De la prima ediţie a volumului Apariţii cristice, numărul fenomenelor de vise şi viziuni care se manifestau în Orientul Mijlociu a crescut exponenţial. În numărul din martie 2001 al revistei „Mission Frontiers”, un articol făcea următoarea afirmaţie, pe baza unui chestionar completat de 600 de musulmani care îşi puseseră încrederea în Isus: „Peste un sfert din cei chestionaţi au afirmat cu putere că visele şi viziunile au reprezentat un element cheie al convertirii lor şi că îi susţin în momentele dificile”.

Un vis sau o viziune tipică despre Isus, cu nenumărate variaţii, este în general descrisă de musulmani ca fiind un chip plin de pace, pe care ei îl recunosc drept Isus. Deseori ei văd un chip blând al unei persoane îmbrăcate într-o robă albă, chemându-i să vină la El. Multe vise sunt experienţe pregătitoare pentru a-i încuraja pe musulmani să ia în considerare posibilitatea de a-L urma pe Isus. Alte vedenii sau vise sunt experienţe „epice” de o asemenea măreţie, încât persoana ştie fără nici o îndoială că este destinată să umble pe cărarea singuratică a credinţei, poate chiar a martirajului, alături de Isus.

Deşi ţările musulmane erau închise predicării tradiţionale a Evangheliei, e timpul ca Domnul să-şi împlinească promisiunea făcută către patriarhul Avraam, aceea de a-i binecuvânta pe urmaşii lui Ismael. În acelaşi timp în care Dumnezeu îi binecuvântează pe urmaşii lui Isaac şi Iacov, prin redobândirea țării promise, El Îşi aminteşte în aceste vremuri şi de credincioşia promisiunii Sale către cealaltă parte a familiei lui Avraam, arabii.

Citeste mai departe


Marea Trimitere - Evanghelia pana la marginile pamantului

Alfa Omega TVZona musulmana este zona cea mai închisă pentru Evanghelie. Este zona în care trăiesc în jur de un miliard cinci sute de milioane de oameni. O bună parte dintre ei nu au auzit niciodată de Hristos. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune: „cum vor auzi fără Propovăduitor?” Oamenii aceștia nu au ocazia să audă. Este desigur nevoie de lucrători în România sau în Europa, pentru că Europa este în declin. Dar este o mare diferență între oamenii care trăiesc în Europa, care au oportunități să audă Evanghelia, dar o refuză, și oamenii din lumea musulmană care nu au auzit niciodată de Hristos și nu au avut niciodată vreo oportunitate de a auzi despre Cuvântul lui Dumnezeu.

Europa, după ce mulți ani, sute de ani, a fost un continent care a trimis cei mai mulți și foarte buni misionari care au deschis fronturi noi de misiune și au lucrat la întoarcerea multor națiuni la Dumnezeu, din păcate, din cauza secularismului, umanismului, a ajuns un câmp de misiune. Este evident pentru mine: Europa, mai ales Europa Occidentală, redevine un câmp de misiune. În multe țări din Europa Occidentală vin sute de mii, milioane de imigranți musulmani. Biserica nu este pregătită pentru a împărtăși Vestea Bună acestor oameni, este nevoie de misionari în Europa Occidentală.

Alfa Omega TVZona Balcanilor este și aceasta o zonă în care este mare nevoie de misionari. Sunt țări precum Muntenegru, unde în toată națiunea nu există decât două sau trei mici biserici evanghelice. Apoi, mai este Albania, majoritar musulmană. Macedonia: 30% din populație este alcătuită din albanezi, musulmani și nu este nicio biserică în mijlocul lor. În Kosovo sunt foarte, foarte puține biserici evanghelice...

Dumnezeu vrea să ne folosească pentru a cuceri națiuni pentru gloria Lui, pentru împărăția Lui. Niciodată nu am avut mai multe biserici ca acum, niciodată mai mulți creștini evanghelici ca acum, niciodată mai multe resurse materiale ca acum, niciodată mai mulți tineri bine pregătiți din toate punctele de vedere, niciodată libertate mai mare ca acum să călătorim. Noi am crescut într-un timp în care nu visam că o să avem un pașaport în mână. Astăzi călătorim în Europa și în multe țări chiar și fără pașaport. Atunci, dacă nu acum, când?

Dacă vom rata acest moment, s-ar putea ca materialismul, umanismul, confortul să vină peste noi și să ne afecteze atât de mult viața, încât peste 10, 15, 20 de ani să nu mai fie interes pentru misiune, așa cum se întâmplă cu bisericile din Occident. De aceea, cred că acum este kairosul României...

Citeste mai departe...


30zile rugaciune lumeamusulmana 1200

Proiectul 30 zile de rugaciune pentru lumea musulmana

Țările au fost deschise, bisericile au fost plantate, sămânță a dat rod, iar musulmanii pot auzi Vestea Bună a Evangheliei. Da, există provocări, dar nouă, ca Trup al lui Hristos, ni s-a spus că vom avea parte de provocări. Isus nu a încercat să ascundă acest lucru. Dar El a spus foarte clar că rugăciunile noastre și lucrul nostru pentru Împărăție ne vor aduce mari răsplătiri în cer și, de asemenea, speranță pe pământ pentru națiuni.

Potrivit unui studiu Pew, publicat în ianuarie 2011, în următorii 20 de ani populația musulmană se va dubla față de ultimii 20 de ani, iar musulmanii vor reprezenta un sfert din populația globală.Ca oameni care Îl urmăm pe Hristos, trebuie să ne ridicăm și să putem face față acestei creșteri cu o porție dublă de credință și dragoste. Sa ne rugam pentru musulmani si sa-i binecuvantam. Putem să facem acest lucru?

Citeste mai departe...

Precizare: Prin aceasta sectiune, redactia noastra nu isi propune sa discrediteze islamul sau sa ofenseze pe credinciosii musulmani, sau sa instige la discriminare, ura sau violenta de orice natura impotriva musulmanilor. Aceasta sectiune are doar rol educativ si informativ, pentru crestini. Consideram ca datoria noastra de crestini este sa ne rugam pentru musulmani si cei de alte religii, sa ii iubim si sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa le vestim Evanghelia.

Şi Avraam a zis lui Dumnezeu: „Să trăiască Ismael înaintea Ta!” Dumnezeu a zis: „Cu adevărat, nevasta ta Sara îţi va naşte un fiu şi-i vei pune numele Isaac. Eu voi încheia legământul Meu cu el, ca un legământ veşnic pentru sămânţa lui după el. Dar şi cu privire la Ismael te-am ascultat. Iată, îl voi binecuvânta, îl voi face să crească şi îl voi înmulţi nespus de mult: doisprezece voievozi va naşte şi voi face din el un neam mare. (Geneza 17: 18-20)

Sa binecuvantam atat pe Isaac (stramosul evreilor), cat si Ismael (stramosul arabilor), si sa ne rugam ca ei sa-l cunoasca lumina Evangheliei.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.