Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

10 motive pentru care avortul este greșit

Populația actuală a României este de aproximativ 19 milioane de locuitori. Din 1958 până în 2014 (anul în care au fost făcute ultimele statistici) au fost înregistrate doar în spitalele de stat din țară 22.638.755 avorturi, la care se adaugă cele din clinicile particulare de azi sau cele ilegale din perioada comunistă.

Citeste mai departe

Petru Mengher, lider IHOP-TM - Avortul e o trauma. Ce facem noi referitor la avort?

Oare ce facem noi referitor la avort? Noi facem o actiune impotriva unor fiinte care nu se pot apara. Facem ceva impotriva vietii pe care Dumnezeu o da fiintelor acelora mici, plapande, poate dezvoltate mai ult sau mai putin si le luam viata si le luam dreptul pe care Dumnezeu l-a dat la viata.

Lucrul care ma misca este faptul ca femeile acelea care au avortat toate, toate raman cu o trauma in sufletul lor. Unora li se pare ca doar scapi de o sarcina nedorita, dar defapt este mult mai grav pentru ele, defapt au parte de niste suferinte interioare, de niste amintiri, de momente ale vietii in care isi aduc aminte de lucrul care l-au facut. De aceea suntem pto-viata, de aceea suntem oamenii care militeaza impotriva avorturilor, de aceea suntem omanii care sfatuim pe altii si ne rugam lui Dumnezeu ca El sa puna gandurile bune, ca mamele sa pastreze copii, pentru a fi o mare binecuvantare, pentru ele si pentru natiune.

Citeste mai departe

O natiune care nu isi protejeaza copilasii nenascuti va disparea de pe harta - de Gerda Chisarau

Și în acest an s-au aliat organizatorii din diverse orașe pentru pregătirea Marșului pentru Viață din 22 martie 2014, care dorește să fie un eveniment simultan în toate județele. Poporul vieții din România este conștient de puterea sa care constă în faptul de a fi unit și de a demonstra aceasta printr-o acțiune concertată la nivel național. Acești apărători ai vieții, după cum știm, au reușit în mod eroic să strângă la inițiativa cetățenească «Unul dintre noi» din 2013, după cum știm, un procentaj de 150% de semnături din minimul necesar.

Citeste mai departe

Bărbaţii şi avortul

S-au făcut numeroase studii asupra efectelor avortului la femei, în timp ce bărbaţii au fost ignoraţi din punct de vedere legal, psihologic şi medical. Pentru bărbaţi, însă, problema avortului este un paradox care nu le dă pace. În aceste timpuri când bărbaţii îşi schimbă rolul şi ajung să fie din ce în ce mai implicaţi în creşterea copiilor, li se refuză în mod sistematic dreptul de a fi implicaţi în deciziile de viaţă şi de moarte care afectează pe copii lor nenăscuţi.

Citeste mai departe

Vindecarea inimilor copiilor romani - de Elena Covaci

Poate mai mult ca oricând în istorie trăim o vreme în care asistăm la tot mai multă dărâmare morală și spirituală. Adoptăm câini, salvăm urși, balene și tot felul de animale pe cale de dispariție, însă tot mai puțin ne întrebăm ce facem pentru copiii români care sunt victime ale sărăciei, neglijenței și iresponsabilității semenilor noștri. Pentru un copil a trăi într-un loc străin, fără mama și tata este un lucru de-a dreptul înfricoșător.

Citeste mai departe

Avortul, o problema?

De zeci de ani, femeile din România aleg între a fi sau a nu fi mame, între a da sau a lua viața unui copil, fără a-și da seama că aleg între binecuvântare și blestem. Binecuvântarea de a naște și a da vieții o șansă, împlinind astfel voia lui Dumnezeu, și blestemul provocat de avort, oprirea unei vieți, care duce mai apoi la nefericire, sub povara unei conștiințe pătate.

Citeste mai departe

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.